YRITYSVIDEOT


Rajamäen kellotehdas on Simo Ylitalon perustama yritys joka valmistaa kelloja Suomen Rajamäessä. Simo myy kellojaan asiakkaille ympäri maailmaa, ja hän halusi esittelyvideon ulkomaisille asiakkailleen jotka haluaisivat nähdä miten heidän kelloja valmistetaan, mutta eivät välttämättä itse pääse vierailemaan Simon pajalla. Tälläkin tapaa Simo huolehtii asiakkaistaan, upeiden kellojen lisäksi.


M&J Fixing on erikoiskiinteistöihin keskittyvä huoltofirma. He hoitavat kaikkea tietyistä huoltopalveluista täyteen huoltopalveluun erikoiskiinteistöille. Toiminta keskittyy Porvooseen ja Uudenmaan alueelle.


Kuvat ovat erinomainen tapa näyttää kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa mitä palveluja yrityksesi tarjoaa ja mitä yrityksesi edustaa, mutta hyvälaatuisen videokuvan osuutta markkinoinnissa ei kannata sivuuttaa. Isompi videoprojekti vaati jo enempää kuin yhtä tekijää, ja tarjoamme StormArts:in Janica Lönnin kanssa yrityksille kuvien lisäksi mahdollisuuden saada mainosvideoita ja esittelyvideoita täydentämään markkinointitarvetta ja yrityksen kertomusta kotisivuilla sekä messuilla.